EL GRAN DEBAT
Ja sabeu que durant aquest curs hem anat treballant diferents tipologies textuals, com el text expositiu, l'argumentatiu, la redacció del correu electrònic la biografia i aquestes darreres setmanes, el debat.

Ho treballan sempre amb un enfocament analític i donam molta importància al procés, és a dir, en primer lloc hem d'activar els coneixements previs, a continuació analitzar i identificar l'estructura i a n'aquest cas, especialment saber adquirir arguments fruit de la investigació i la recerca.

En aquest cas ens sentim especialment satisfets i al mateix temps sorpresos, els nostres alumnes han estat capaços d'adoptar una postura sobre el tema i a més, amb arguments, quasi res!

El tema del debat ha estat "l'Experimentació científica amb animals" un tema que genera multitud d'opinions i al mateix temps dubtes  que han sabut afrontar amb esperit crític i amb valentia.

El passat dimecres férem el debat al pati de l'escola, respectant les mesures COVID i al mateix reunint els dos grups per fer feina plegats, la qual cosa no podem fer sovint.

Volem agrair als alumnes de 4t que varen assistir com a públic i que amb el seu criteri han decidit mitjançant un formulari quin posicionament ha convençut més alumnes de 4t, i que ha estat, el grup que defensava la no experimentació amb animals, enhorabona!Per altra banda han aconseguit una insígnia com a millors oradors/es:

Claudia Sanabria, Caterina Obrador, Sofia Jiménez, Damià Veny i amb empat; Mariola Romero, Aina Capellà, Maxwel Mora i Nadal Mestre.

Enhorabona!


Comentaris

Entrades populars