LA CASA DE PALLA

El Projecte treballat el segon trimestre a l'assignatura de Ciències Naturals, ha estat enfocat a l'energia i sobretot a l'estalvi. Els nostres alumnes són conscients que el nostre planeta està afectat per la problemàtica contínua del deteriorament progressiu del medi ambient.

Per aquest motiu aquest projecte és especialment interessant. Per aconseguir que actuïn de manera correcta, és necessari que els nostres alumnes demostrin la seva competència en aquest tema. Hem tengut l'oportunitat de rebre la visita de l'arquitecte Baltasar Rigo perquè ens donés a conèixer el Projecte la Casa de Palla, amb el qual culminà els seus estudis d'arquitectura.

Sens dubte comptar el testimoni d'un expert, al qui volem agrair el seu enfocament i habilitat didàctica, representa donar significat a què s'aprèn. Hem de dir que els alumnes es vàrem mostrar sorpresos de la feina que havia realitzat en Baltasar i de traslladar amb tant d'encert, criteris de sostenibilitat i eficiència energètica a l'arquitectura.
Aquí teniu algunes imatges i els productes creats pels alumnes, concretament Trivials, que reflecteixen el desenvolupament del projecte.

 

IKRAM I ADELA
SOFIA JIMÉNEZ I AINA
LUCIA I MARGALIDA
CLAUDIA I SOFIA RIGO
MARIOLA I AINA BAUZÀ
WASSIM, MARWAM I HICHAM
BIEL I NADAL
RAFEL JUAN I DAMIÀ

Comentaris

Entrades populars