TU DECIDEIXES A INTERNET

Respectam els principis ètics d'ús de la tecnologia. Competència digital.Els nostres alumnes treballen amb la tecnologia habitualment a les aules i a casa. Aquest fet ens permet fer-ne ús com a eina d'aprenentatge dirigida a posar en pràctica metodologies actives, que siguin protagonistes del seu procés d'ensenyament i aprenentatge.

Avui hem visualitzat un vídeo a classe creat per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, sobre l'ús de tauletes i mòbils. Hem tractat que pot passar si fem mal ús de la tecnologia, amb imatges sense consentiment o compromeses i missatges de burla o insults. Després de veure el vídeo els dos cursos de 5è ens hem ajuntat virtualment per videoconferència i hem debatut sobre el seu contingut. Entre tots hem extret les conclusions per a saber com actuar.
VÍDEO  (Heu clicar l'avís de rediccionament)

 
Ús recomanem tornar a veure amb els vostres fills aquest interessant vídeo, ja que us pot ajudar a conversar amb ells sobre aquest tema i en definitiva a què siguin competents en el dia a dia i l'ús que en fan de la tecnologia.

Aquest és l'enllaç de la pàgina perquè segur trobareu informació del vostre interès.
(Heu clicar l'avís de rediccionament)

Comentaris

Entrades populars